Home>Screens

Screens

Praktisch. Strak. Stijlvol.

Mijn offerte aanvragen

Ontdek het gemak van screens

Wil je een fijne temperatuur in jouw woning in de zomer? Screens zijn een populaire soort zonwering en zorgen ervoor dat het zelfs tijdens de warmste dagen heerlijk koel blijft in jouw woning. Finitura levert een breed scala aan formaten en kleuren. Zelfs met elektrische bediening. Je kunt volop van je uitzicht blijven genieten, zonder dat men bij jou naar binnen kijkt. Trendy screens maken je huis net even af. Bang voor slijtage? Geen zorgen, screens zijn sterk en kunnen tegen alle weersomstandigheden.

De voordelen van screens

  • Licht in huis en toch privacy
  • 100 % zonvrij interieur
  • Compact en overal te plaatsen

Wat anderen vinden

Voor mij de beste manier om de zon buiten te houden. En toch lekker licht in huis, super keuze!

Henk Evertsen

Het knapt op waar je bij staat

Een screen is een zonnescherm dat strak langs je raam verticaal beweegt. Qua bediening is handmatig mogelijk, maar ook elektrische screens voor buiten zijn zeer populair.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over screens

Je kunt kiezen om je screens uit te voeren met een verduisterend doek. Dan hebben screens inderdaad een verduisterende werking.

Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van je woning. Hierdoor worden de zonnestralen al tegengehouden voordat ze je raam bereiken. Doordat het glas niet warmer wordt, blijft de binnentemperatuur de hele dag heerlijk koel.

Nee zeker niet. Screens hebben namelijk ook een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat je screens ook heel goed in bijvoorbeeld de winterperiode kan inzetten. Dan kan je verwarming een tikje lager, lekker voordelig!

Daarom kies je voor Finitura

Binnen 24u offerte

Advies aan huis

Inmeetservice

Montageservice
Ik wil een offerte

Of toch nog even verder kijken voor buitenzonwering?

Sjiek en stijlvol

Bekijk markiezen

Sjiek en stijlvol

Erg populair!
Bekijk knikarm

Sjiek en stijlvol

Bekijk rolluiken