Home>Plissé

Plissé

Flexibel. Strak. Modern.

Mijn offerte aanvragen

Ontdek het gemak van plissé

Zo praktisch als ze mooi zijn. Op zoek naar een mooi plissé raamdecoratie? Finitura heeft een uitgebreid kwalitatief assortiment voor élk type raam. Je kunt kiezen uit honderden kleuren, enkele stof of honingraat stof. Bepaal zelf de lichtinval en privacy dankzij het innovatieve top-down, bottom up systeem. Helemaal perfect voor kiep/kantel ramen, die kunnen ondanks je decoratie ook

De voordelen van plissé

  • Geschikt voor elk type raam
  • Past bij iedere woonstijl
  • Monteren zonder boren

Wat anderen vinden

Dankzij plissé bepaal ik nu zelf de hoeveelheid licht die onze kamer inkomt, beter dan dit wordt het niet.

Ilona de Bruin

Het knapt op waar je bij staat

Plisségordijnen zijn met de verschillende soorten montage toepasbaar op verschillende soorten ramen zoals dakramen, lichtkoepels, schuine ramen, kiep-kantelramen en zelfs deuren. Leun achterover en geniet van het resultaat.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over plissé

Plissé is zeer geschikt om een kamer te verduisteren. Doordat de stofbreedte gelijk is aan de breedte van het ophangsysteem aan de bovenzijde, sluit de stof bij montage ‘in de dag’ goed aan op de binnenzijde van het kozijn.

Een enkele plissé heeft een enkele laag gevouwen stof. De dubbele plissé heeft 2 stoflagen die zodanig zijn aan elkaar zijn verbonden dat er tussen de stoflagen een honingraatstructuur ontstaat. Je ziet die structuur als je tegen de zijkant van de dubbele plissé aankijkt. De stilstaande lucht in luchtkamers tussen de stoflagen heeft een isolerende werking.

Plissé is de juiste oplossing als je lastig te bekleden ramen in huis hebt. Of je nu iets zoekt voor een draai-kiepraam, dakraam, lichtkoepel, serre of erker; plissé is een mooie, sfeervolle en passende oplossing.

Daarom kies je voor Finitura

Binnen 24u offerte

Advies aan huis

Inmeetservice

Montageservice
Ik wil een offerte

Of toch nog even verder kijken voor raamdecoratie?

Warm en sjiek

Bekijk gordijnen

Modern en stijlvol

Bekijk jaloezieën