Home>Gordijnen

Gordijnen

Sfeervol. Warm. Exclusief.

Mijn offerte aanvragen

Ontdek het gemak van gordijnen

Gordijnen zijn de sfeermakers in huis. Vooral in bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat men ’s avonds gemakkelijk je huis in kijkt. Naast praktisch zijn gordijnen een waardevolle toevoeging voor je interieur en akoestiek. Met recht maken gordijnen van een huis, jouw thuis. Finitura levert diverse soorten gordijnen, zoals: kant en klare overgordijnen, gordijnstoffen, vitrages en inbetweens.

De voordelen van gordijnen

  • Verduisterende werking
  • Goede isolatie
  • Rijke en luxe uitstraling

Wat anderen vinden

Dankzij onze gordijnen word ik s’ochtends niet te vroeg wakker door de zon. En heel sfeervol in de slaapkamer..

Lisanne de Boer

Het knapt op waar je bij staat

Gordijnen zijn een klassieke en veel voorkomende vorm van binnenzonwering. Gordijnen zorgen voor een sfeervolle en warme aankleding van je interieur en dempen het geluid in huis. Snel resultaat, snel genieten!

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over gordijnen

Een van de meest gebruikte plooien in Nederland is de enkele plooi. Deze plooi wordt veel gekozen in combinatie met bijvoorbeeld gevoerde gordijnen. Voor een dubbele plooi wordt iets meer stof gebruikt waardoor het gordijn ruimer valt en een rijkere uitstraling heeft. Veel gebruikt bij vitrages en inbetweens. Finitura levert beide varianten!

In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om gordijnen uit te wassen. Let wel op: de haken moeten uit de gordijnen verwijdert worden. Ook de keuze van het wasprogramma is bepalend.

Een gevoerd gordijn heeft verschillende voordelen. Zo laat deze minder licht door, komt het patroon vaak mooier tot zijn recht en heeft deze een betere isolerende werking.

Daarom kies je voor Finitura

Binnen 24u offerte

Advies aan huis

Inmeetservice

Montageservice
Ik wil een offerte

Of toch nog even verder kijken voor raamdecoratie?

Sjiek en stijlvol

Bekijk jaloezieën

Praktisch en strak

Bekijk plissé